Στους εκπαιδευτικούς που θα συμμετέχουν στην σειρά των εκπαιδευτικών δράσεων σε Κωνσταντινούπολη, Χάλκη, Σηλυβρία και Ανδριανούπολη, υπό την Αιγίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, δύναται να χορηγηθεί εκπαιδευτική άδεια τριών (3) ημερών για τις ημερομηνίες 6,7 και 10 Νοεμβρίου 2025 από την αντίστοιχη Διεύθυνση υπηρέτησης του εκπαιδευτικού.
Μετά το πέρας της δράσης θα χορηγηθεί από τη ΔΔΕ Ημαθίας βεβαίωση συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς.
Από το Τμήμα Ε’ Εκπαιδευτικών Θεμάτων - Δ.Δ.Ε. Ημαθίας
ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ
Επιστολή που απηύθυνε με τις Πατρικές ευχές Του η Αυτού Θειοτάτη Παναγιότης Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως, Νέας Ρώμης και Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ενόψει της εκπαιδευτικής επίσκεψης που συνδιοργανώνει η Δ.Δ.Ε. Ημαθίας.
Πρώτη ανακοίνωση - Γνωστοποίηση σε μορφή pdf.
Το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής δράσης σε μορφή docx.
Πρόγραμμα ημερίδας με τίτλο “ Η συμβολή της Τέχνης για τη διαμόρφωση ολιστικής εκπαιδευσης” σε μορφή pdf.






















































