Καλώς ορίσατε στην Ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας

 

220c08548cac211cc7db219bb52f46cf M

 

Με την ανανεωμένη ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας  φιλοδοξεί να εγκαινιάσει μία νέα εποχή στον τομέα της επικοινωνίας της  με τους εκπαιδευτικούς και τους πολίτες. 

Οι μεγάλες δυνατότητες του Internet, δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών πιο άμεσα και γρήγορα. Η  διαδραστικότητα που παρέχεται από την παρούσα ιστοσελίδα επιτρέπει την υποβολή αιτήσεων και διεκπεραίωση υποθέσεων  χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική    παρουσία των ενδιαφερομένων  για την εξυπηρέτηση τους.

Επιπλέον οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορούν να αναζητήσουν εκπαιδευτικό και φωτογραφικό υλικό, καθώς και πληροφορίες για τις δράσεις και εκδηλώσεις των σχολείων και  της Δ.Δ.Ε.

Μπορείτε, επίσης,  να κάνετε χρήση της ιστοσελίδας μας για να αφήσετε σχόλια,  υποδείξεις ή παρατηρήσεις που θα μας βοηθούσαν να βελτιωθούμε.

Με όλα τα παραπάνω πιστεύουμε ότι εκσυγχρονίζουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Διεύθυνσης με γνώμονα την ενημέρωση και εξυπηρέτηση των πολιτών.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

 

    Η Διευθύντρια  

  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

 

    Αναστασία. Ε. Μαυρίδου