Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022- στις 10:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του 5ου Δημοτικού Συμβουλίου Εφήβων με τη μορφή τηλεδιάσκεψης. 

Η τηλεδιάσκεψη θα προβάλλεται ζωντανά για το κοινό στο Youtube κανάλι του Δήμου Βέροιας:

https://www.youtube.com/channel/UCzMw_dKHDI9RbdOfhTxiO4w

        Το Δημοτικό Συμβούλιο των Εφήβων είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ως κύριο σκοπό του έχει να ενισχύσει το ενδιαφέρον των νέων για τα κοινά, βοηθώντας τους να διαμορφώσουν συνείδηση υπεύθυνου πολίτη αλλά και να μυηθούν στις πρακτικές και τις δυσκολίες της Δημοκρατίας. Oι στόχοι του Προγράμματος υλοποιούνται με τη διατύπωση τεκμηριωμένης προσωπικής πρότασης από κάθε μαθήτρια ή μαθητή ή ομάδα μαθητών που συμμετέχει στο Πρόγραμμα.

            Με βάση τα βιώματα και τις εμπειρίες τους, τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους, οι  μαθητές/-τριες της Β΄ τάξης Λυκείου που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο των Εφήβων καταθέτουν τη δική τους προσωπική πρόταση ή αντιπροσωπευτική μαθητικής συλλογικότητας  μέσα από μια γραπτή εργασία της οποίας το θέμα και τον τρόπο της διαπραγμάτευσης επιλέγουν οι ίδιοι απολύτως ελεύθερα.

        Σας καλούμε να το παρακολουθήσουν, όσοι επιθυμούν εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς ζωντανά μέσα από το Υοutube στην ανωτέρω διεύθυνση.

 

doc   Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να δείτε την πρόσκληση σε μορφή doc.