2η Ανακοίνωση - Προκήρυξη 9ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας

Σας κοινοποιούμε την 2η Ανακοίνωση Προκήρυξης του 9ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας που θα διεξαχθεί στις 25, 26, 27 και 28 Απριλίου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Οικονόμου» (ΝΟΗΣΙΣ- Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας).

Το 9ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής (σχετική άδεια ΥΠΠΕΘ 192378/Δ2/11-11-2016) διοργανώνεται από την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, τους Σχολικούς Συμβούλους Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας, το Σωματείο Φίλων του NOHΣΙΣ και το Ίδρυμα «Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας» ΝΟΗΣΙΣ και  τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας,  Έρευνας και Θρησκευμάτων (σχετική απόφαση ΥΠΠΕΘ 192373/Δ2/11-11-2016).

Παρακαλούνται  οι συνάδελφοι της Π.Ε. και Δ.Ε. να ενθαρρύνουν την συμμετοχή των μαθητών.

Σχετικά με την διαδικασία υποβολής εργασιών, δίνεται παράταση και η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής  θα μείνει ανοικτή μέχρι και  την Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος και  η κατάθεση περίληψης εργασιών γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του συνεδρίου    (www.math-syn-pli.gr).

Το 9ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής θα εμπλουτιστεί και με Workshops, για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση μέχρι τα τέλη Μαρτίου ώστε οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά.

Επίσης δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής μιας αντιπροσωπευτικής σχολικής μονάδας (ανά βαθμίδα Εκπαίδευσης) από γειτνιάζουσες Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης εφόσον υπάρξει σχετικό ενδιαφέρον.

επιστροφή στην κορυφή

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

ypourgeio paideias e yliko logo eye myschool medium  dt kpg  paneliniosxolikodictyo  logo long gr paratiritirio gsrt logo focus
 banner ereuna  voyli ton efivon  diadrastika sxolika vivlia  idirma neolaias kai dia viou mathisis  eme  fotodentro  trapezathematon  i create logo Me Small  logoperiv